Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3.6666666666667
8 pers
120 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Det er vigtigt med mel i fyldet, så det ikke løber ud. Du kan også bruge et par spsk kartoffelmel i fyldet. Det er godt til at suge fedtet. Plantemargarine kan erstatte smør.

Sådan gør du

  1. Udrør gær og lunken vand.
  2. Tilsæt fløde, æg, blødt smør, sukker, salt.
  3. Ælt mel i lidt efter lidt, til en smidig dej.
  4. Hæver tildækket på køkkenbordet ca. 3/4 time
  5. Imens røres fyldet sammen af smør, mel, sukker og marcipan.
  6. Fyldet kan også være smør, mel, sukker, et groftrevet æble og lidt kanel.
  7. Eller, smør, mel, sukker, kardemomme, rosiner eller tørrede bær.
  8. Rul dejen ud til en længde af 75. cm
  9. Læg fyldet hen langs midten
  10. Fold den ene side over og tryk den fast lige efter fyldet
  11. Gør det samme med den anden side.
  12. Vend den lange pølse om, så sammenføjningen vender nedad
  13. Form den til en kringle på bagepapir på pladen.
  14. Pensel med æggehvide og drys med pynt.
  15. Kringlen efterhæver ca. ½ time på pladen.
  16. Bager 35 min. i varmluftovn ved 200 grader,

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 21. oktober 2012

Dine kommentarer til opskriften