Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4.6666666666667
4 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Hvis du ikke har mod på et nytårsur, kan du bage små kransekagekugler med mandler, nødder eller valnødder.
  • Kransekagemasse

  • Glasur

  • 2 papskiver

    • 2 stk
      Sølv eller guldkarton (tegnet om lille underkop)
    • 1 stk
      pen til at tegne to urskiver, der klistres sammen

Sådan gør du

  1. Riv marcipanen på den grove side af rivejernet.
  2. Tilsæt æggehvide, rasp, flormelis og ælt det sammen.
  3. Tegn 3 ringe på bagepapiret. De to omkring en desserttallerken.
  4. Den 3. omkring en lille underkop.
  5. Tril 3 pølser på størrelse med ringene på papiret, og luk enderne pænt sammen.
  6. Bag ringene ca. 15 min. ved 120 grader. til de er gyldne.
  7. Lad ringene køle af og pynt med zig-zag glasurmønster.
  8. Du kan komme glasuren i en lille plastpose, og klippe
  9. et meget lille hul til at presse glasuren ud gennem.
  10. Sæt de store ringe omkring urskiven (de kan klistres sammen med glasur)
  11. Når urringene er størknede sættes de på foden med lidt glasur.
  12. Skulle der være lidt kransekagemasse tilbage, kan du trille små kugler og trykke en mandel i (bages med ringene).

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 13. december 2012

Dine kommentarer til opskriften