Gulerodskage

Uhmm, et lækkert stykke nybagt kage siger de fleste ikke nej tak til
4.3333333333333
28 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr person: 640 kJ (153 kcal) Kulhydrat: 45 % Protein: 6 % Fedt: 49 %

Sådan gør du

  1. Tag smørret ud af køleskabet, så det når at blive blødt, til du skal bruge det
  2. Sæt en bageplade midt i ovnen
  3. Tænd ovnen på 150 grader varmluft
  4. Beklæd et ildfast fad (30x40 cm) med bagepapir
  5. Vej alle ingredienser af
  6. Skæl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet
  7. Hak valnødderne groft med en savtakket kniv
  8. Skær abrikoserne i kvarte
  9. Bland alle ingredienser godt sammen i en stor røreskål
  10. Hæld dejen i det ildfaste fad
  11. Sæt fadet i ovnen og bag kagen i cirka 35 minutter. Tjek om dejen er færdig ved at stikke en lille kniv ned midt i kagen. Hvis der sidder dej på kniven, skal kagen bage lidt længere
  12. Lad dejen køle af på en bagerist før du skærer den i 28 stykker
  13. Server 1 stykke kage til hver person

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 9. november 2012

Dine kommentarer til opskriften