Cookies med nødder

I rosin-nødde-chokolade cookierne er der noget for enhver smag. Om de slår bedstemors småkager, må komme an på en prøve.
4.25
16 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr. cookie: 863 kJ (206 kcal) Protein: 5 % Kulhydrat: 55 % Fedt: 41 %

Sådan gør du

  1. Vask hænder.
  2. Mål alle varer af.
  3. Tænd ovnen på 175 grader.
  4. Rør blødt smør og sukker med en håndmikser. Rør blandingen luftig.
  5. Riv ingefær fint på et rivejern og rør i smørblandingen.
  6. Drys melet i og rør til ensartet konsistens.
  7. Hak nødderne og rør i dejen.
  8. Slå et æg ud i en kop og pisk det sammen med en gaffel.
  9. Hak chokoladen.
  10. Rør chokolade, rosiner og ægget i dejen.
  11. Læg bagepapir på to bageplader.
  12. Form 16 kugler og sæt 8 på hver bageplade.
  13. Tryk hver kugle lidt flad med et par fingre.
  14. Sæt én bageplade i ovnen ad gangen. Bag 10-12 minutter til kagerne er svagt brune i kanten. Lad dem køle af på bagepladen ca. 10 minutter, til de er faste.

God appetit

Opskriften er fra GoCook
Oprettet 27. oktober 2010

Dine kommentarer til opskriften