Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Chokoladedrøm

Drømmekagen er altid et hit, og det er denne chokoladeudgave af klassikeren i høj grad også! Vi har skiftet kokos ud med nødder for lidt ekstra crunch, men du kan sagtens bruge den traditionelle kokosmel i stedet for.
0
12 pers
60 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Brug ristede kokosflager i stedet for nødder. Vil du have den klassiske karamelsmag i toppingen, så udelad blot kakaopulveret, når du laver fyldet.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft. Pisk smør, sukker og vanilje med en elpisker/røremaskine i 7-10min til det er lyst og let.
  2. Tilsæt æggene et af gangen, sørg for at piske godt, hver gang du putter et nyt æg i dejen.
  3. Bland hvedemel, kakao, bagepulver og hakket chokolade i en skål. Rør det i smørblandingen skiftevis med fløde. Fordel dejen i en lille bradepande (26-35cm).
  4. Bag kagen i cirka 30 min til den er let, fast. Mens kagen er i ovnen, forberedes fyldet til toppen.
  5. Bland alle ingredienserne til fyldet i en gryde og ”smelt” dem sammen over middel varme i ca. 7-10min. til smørret er smeltet, og sukkeret er begyndt at opløses.
  6. Når de 30 minutter er gået, tag kagen ud og skru op for temperaturen op til 215/200 grader.
  7. Fordel toppingen over kagen og bag den yderligere ca. 10min til toppingen bobler lystigt. Lad kagen køle af inden servering.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 7. april 2016

Dine kommentarer til opskriften