Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Skær æblerne med skræl og kernehus i mindre stykker.
  2. Kom dem i en gryde med kanelstængerne og vand.
  3. Bring æblerne i kog.
  4. Læg låg på, og lad det simre, til æblerne smider saften. 
  5. Si grydens indhold, og kog saften ind til ca 5 dl.
  6. Kernehuse og skræl bidrager med pektin, som får isen til at sufflere smukt op.
  7. Den koldpressede most tilfører smagen af frisk æble og må ikke koges. 
  8. Smelt derfor sukkeret i den kogte saft. Køl den lidt af, og bland den med mosten, så du har ialt ca. 1 liter saft. 
  9. Tilsæt ca. en spsk æbleeddike.
  10. Kør sorbeten på en ismaskine, eller stil sorbeten i fryseren i en skål
  11. Når den begynder at fryse til på kanterne, pisker du sorbeten godt igennem. Det gør du 1-2 gange per time, til sorbeten er helt frossen. Det tager ca. 5 timer.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften