Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
45 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr.person: 3556 KJ (850 kcal) Energifordeling pr. 100 g. Protein: 21% Kulhydrat: 44% Fedt: 35%

Sådan gør du

  1. Hak løg og hvidløg fint og riv guleroden på rivejern.
  2. Rør hakket kalv og flæsk med salt, chili, løg, hvidløg, gulerod, æg og mel.
  3. Mælken tilsættes lidt ad gangen til farsen er jævn og glat i konsistensen.
  4. Til sidst tilsættes feta smuldret i små stykker, 3 spsk persille og timian.
  5. Farsen kan med fordel trække i køleskabet i ½ time.
  6. Til tzatzikien rives agurken på den grove side af rivejernet.
  7. Læg den i en skål, drys med salt, og lad det trække i 20 min.
  8. Pres saften fra agurken i en sigte.
  9. Bland agurken med drænet yoghurt, evt. hvidløg og krydr med peber.
  10. Kog risene efter anvisningen på emballagen.
  11. Hak valnødderne fint og skær tomaterne i halve.
  12. Smag de kogte ris til med salt, peber, 3 spsk persille og citronsaft, og vend dem med valnødder og tomater.
  13. Farsen formes til 14-16 frikadeller, som steges gyldne på en pande i rapsolie i ca. 8 min. på hver side.
  14. Frikadellerne kan også blot brunes og steges færdige i ovnen ved 200 grader i 15-20 min. til de er gennemstegte.
  15. Servér frikadellerne med tzatziki, rissalat og groft brød.

God appetit

Opskriften er fra Kvickly
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften