2.9090909090909
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi: 3152 kJ (751 kcal). Kulhydrat: 30 % Protein: 29 % Fedt: 41 %

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200 grader.
  2. Kom æg og havregryn i en skål.
  3. Riv løg og gulerod fint heri.
  4. Rør blandingen med ingefær og sojasauce.
  5. Rør til sidst kødet i, så farsen er fuldstændig sammenblandet.
  6. Form farsen til et brød og læg det i en smurt ildfast form.
  7. Læg skiver af bacon på og fold baconen ind under farsbrødet.
  8. Sæt kødet i ovnen i 45 minutter.
  9. Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
  10. Hak tomater og courgette og vend dem med olie og citron i en skål.
  11. Vend pastaen i, og krydr med lidt salt og peber.
  12. Server farsbrød i skiver med salaten og et drys basilikum.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 27. marts 2012

Dine kommentarer til opskriften