Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers
90 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet i en skål. Rør salt, olie og hvedemel i, indtil dejen er løs og jævn. Den skal være ganske klæg.
  2. Dæk med film, og stil køligt i 12-24 timer. Tag dejen ud fra køleskabet. Dæk to bradepander med bagepapir.
  3. Del dejen i fire dele, væd hænderne i vand først. Træk dejen ud i 4 aflange stykker, de skal være cirka 2 centimeter tykke.
  4. Læg dejen to og to på to bradepander.
  5. Pres ordnede asparges ned i dejen. Lad dej med asparges stå og efterhæve i 1 time.
  6. Sæt varmluftsovnen på 215 grader.
  7. Fordel olie og salt over dej og asparges.
  8. Bag begge bageplader samtidig. Begynd at kikke efter 20 minutter.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 20. april 2016

Dine kommentarer til opskriften