Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Varm rødbedesalat med linser og stegt laks

Hurtig rødbedesalat af braiserede rødbedetern og små sorte belugalinser, som simrer i samme gryde, så vi sparer lidt ekstra tid på aftensmaden. Vi krydrer med lidt teriyaki og et lidt eddike for at give lidt dybde og balance i smagen.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Prøv at lave salaten med pastinak eller persillerod i stedet for rødbede. Brug lidt mindre almindelig sojasauce som alternativ til teriyaki.

Sådan gør du

  1. Varm olien i en lille sauterpande eller gryde og steg løg, hvidløg og rødbeder over middel varme i 5 min. Hæld teriyaki og hvidvinseddike ved.
  2. Skyld linserne i en sigte under rindende koldt vand, og hæld dem i gryden, sammen med 1 dl vand. Lad det hele simre over lav varme i 15-20 min.
  3. Steg laksen, mens gryden simrer: Drys laksesteaksene med salt og peber. Varm olien på panden og steg laksen (på skindsiden først) over middel varme i ca. 4 min på hver side, til den er gylden og fast.
  4. Peberrodsdressing: Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt, peber, citron, peberrod og evt. sukker.
  5. Smag rødbedesalaten til, så snart linserne er møre, og vend forårsløg i.
  6. Server den sammen med den stegte laks og dressing.
  7. Drys med frisk purløg.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 29. september 2015

Dine kommentarer til opskriften