3.5
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 150 grader, og klargør alle grøntsagerne.
  2. Skyl rugkernerne i en sigte, og kog dem i letsaltet vand i 20 minutter. Sigt vandet fra. Snit porre, jordskok og æble i meget tynde skiver. Smelt smør i en gryde, til det begynder at bruse op og blive gyldent. Kom grøntsager, eddike, most og salt og peber i gryden. Lad det simre i 1 minuts tid, og tag så gryden af blusset.
  3. Bred 2 store stykker bagepapir ud på bordet, og fordel rugkernerne og grøntsagerne med væde, så de kun dækker halvdelen af papirerne. Sørg for at der er nogle cm ud til kanten hele vejen rundt. Skær fisken i to lige store stykker, og læg stykkerne oven på grøntsagerne. Fold nu den frie side af bagepapiret over grøntsagerne og fisken, og luk det godt til ved at krølle kanterne sammen. Det er vigtigt at fyldet ikke er pakket for tæt, og at pakkerne er godt lukkede, så dampen ikke slipper ud under tilberedningen. Bag pakkerne i den forvarmede ovn ved 150 grader i 25 minutter.
  4. Dressing: Hak hasselnødderne groft, og skyl og nip stilkene af brøndkarsen. Rør olie og eddike sammen, og vend nødder og brøndkarse i. Smag til med salt og peber.

God appetit

Opskriften er fra Redaktør
Oprettet 19. oktober 2011

Dine kommentarer til opskriften