Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
5
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kog kartoflerne
  2. Skyl fisken i koldt vand og dyp den tør
  3. Pisk ægget sammen med ½ dl vand
  4. Vend fisken i ægget - Vend derefter fisken i rasp vendt med mel og salt
  5. Steg dem i rigeligt med gyldent smør, 4-5 minutter per side - Gerne på to pander
  6. Vend helst kun én gang, så går fisken ikke i stykker
  7. Tag dem af panden. Kom persillen på panden og svits den 1-2 minutter
  8. Kom kapers, peberrod og saft fra citronen ved og kog det op
  9. Kom en skefuld over fisken og server med kartofler

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften