Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kog risene efter anvisning på emballagen
  2. Vend kammuslingerne i majsmel, og kom på en teflonpande med en god sjat olie
  3. Steg kammuslingerne ved høj varme, indtil de bliver godt gyldne - Tag op
  4. Hæld fedtstoffet fra panden
  5. Knæk den trævlede ende af aspargesene af, og skær resten i mundrette stykker
  6. Svits i lidt ny olie på panden sammen med revet hvidløg
  7. Kom vand rørt med 1 tsk majsstivelse på panden sammen med sherry, sojasauce og sukker
  8. Lad simre sammen under omrøring i et par minutter
  9. Smag til med citronsaft. Server med kammuslinger og ris

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften