Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3.25
4 pers
50 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Prøv også vegetarisk lasagne: Undlad laksen og tilsæt en større mængde spinat og andet grønt, fx pastinak.

Sådan gør du

  1. Til 2 voksne og 2 børn:
  2. Tænd ovnen på 185 grader.
  3. Rist løg og hvidløg i en gryde med olivenolie, indtil det er mørt.
  4. Tilsæt spinat og lad det riste yderligere ca. 3 min.
  5. Krydr med salt og peber.
  6. I et ildfast fad lægges lasagnen sammen.
  7. Start med mornaysauce, lasagneplader, spinatfyld, laks skåret i skiver af 1 cm. tykkelse - og fortsæt rækkefølgen.
  8. Slut af med lasagneplader.
  9. Øverst lægges endnu et lag mornaysauce og til sidst drysses toppen med ost.
  10. Lasagnen bages i ovnen i 35 min.
  11. Græskaret skrælles, halveres og kernerne skabes ud med en ske.
  12. Græskaret skæres i grove stykker og lægges i et ildfast fad.
  13. Krydr med olivenolie, citronsaft, salt, peber og chili og bages i ovnen 25 min.
  14. Afkøl græskarrene og vend dem med rucola, basilikum og rødløg.
  15. Servér lasagnen med græskarsalaten og groft brød.

God appetit

Opskriften er fra Kvickly
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften