Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

TIP! Senneps-paneret svinekød, kalkun eller kyllingekød er også godt. Smør lidt sennep på, vend i rasp og steg indtil kødet er gennemstegt.

Sådan gør du

  1. Drys fisken med salt og peber og smør sennep på begge sider
  2. Vend fisken i rasp og steg gylden på begge sider i 3-4 minutter
  3. Skær porrer i mindre stykker og damp i letsaltet vand i 5 minutter
  4. Tag op og afdryp
  5. Kom mælk og mel i en kold gryde og pisk jævnt
  6. Kog nu mælkeblandingen i 5 minutter under omrøring
  7. Smag til med en god klat smør, salt og peber
  8. Vend de afdryppede porrer i stuvningen og smag til med salt og peber

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften