Salat af rødder, sprøde baconkiks og skyrdip. Hertil let ristet torsk

En dejlig salat af grove rødder, sprød bacon og ristet torsk – lækker aftensmad! Opskriften er til to børn og to voksne.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr barn: 2018 kJ (480 kcal) Kulhydrat: 52 % Protein: 27 % Fedt: 21 % Energi pr voksen: 2866 kJ (682 kcal) Kulhydrat: 49 % Protein: 21 % Fedt: 15 % Alkohol: 15 %

Sådan gør du

  1. Skræl kartofler og rodfrugter
  2. Kom kartofler i en gryde, hæld vand på og sæt gryden på en blus
  3. Kog kartoflerne til de er møre, cirka 15-20 minutter. Mærk efter med en skarp kniv
  4. Skær rodfrugterne i stave
  5. Riv citronskallen på den fine side af rivejernet
  6. Bland en dressing af citronskal, citronsaft, honning og rapsolie
  7. Vend rodfrugterne i dressingen
  8. Smag til med salt og peber
  9. Hak drueagurken fint
  10. Vend drueagurk i skyr, smag til med lidt salt og peber
  11. Læg baconskiverne på en tør stegepande
  12. Tænd for blusset og steg baconskiverne begge sider til de er sprøde
  13. Lad baconskriverne dryppe af på et stykke køkkenrulle
  14. Vask hænder
  15. Hæld fuldkornshvedemel i en dyb tallerken
  16. Vend torskefileterne i melet
  17. Kom smør på en stegepande
  18. Varm stegepanden op og steg fileterne cirka 3 minutter på hver side
  19. Server en torskefilet, en skive bacon, ¼ af rodfrugterne og en god klat dip til hver person.
  20. Børnene får 140 g kartofler hver
  21. De voksne får 200 g kartofler hver og en øl at drikke til

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 9. november 2012

Dine kommentarer til opskriften