0
6 pers
15 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energifordeling pr. 100 g Protein: 17 g - 15% Kulhydrat: 37 g - 31% Fedt: 28 g - 54%
  • Ingredienser

    •  
      1 rulle frossen butterdej
  • Fyld

Sådan gør du

  1. Optø butterdejen, udrul og beklæd en smurt tærteform hermed.
  2. Prik dejen med en gaffel og bag ved 220o i ca. 10 min.
  3. Svits imens fintsnittede porrer og bladselleri i smør i en gryde til grønsagerne er møre uden at brune.
  4. Vend den godt skyllede spinat i og lad den lige falde sammen før fløden hældes i.
  5. Kog kort igennem og kom rejerne i.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Hæld straks i den varme tærte og servér.

God appetit

Opskriften er fra SuperBrugsen
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften