Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
2 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

TIP! Steg farsen som almindelige frikadeller og server med lynstegt kål, dampet mør i lidt vin og bouillon

  • Ingredienser, Ris

    • 2 dl
      jasminris
  • Ingredienser, Lakselasagne med savojkål

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 225 grader

    Læg et kålblad i bunden af en ildfast form

  2. Kom 1/3 fars på bladet og læg et blad over

  3. Gentag med at lægge i lag, afslut med et savojkålsblad

  4. Kom en smørklat på toppen og hæld bouillon og evt. vin  i formen

  5. Bag lasagnen i 20 minutter

  6. Hold øje med farven på kålen

  7. Når den er ved at være mørk skal der et stykke alufolie på toppen

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften