Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
1
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Vores forslag til nytårsmenuen er, at du serverer Oksemørbrad til hovedret og Soufflépande-kager til dessert. Og så skal der naturligvis Kransekage på bordet, når klokken slår 24.

Sådan gør du

  1. Kom æbleeddike, hvidvin, gulerødder og skalotteløg i en lille gryde.
  2. Lad det hele koge godt igennem til der kun er ca. 1½ spsk tilbage.
  3. Det må ikke tage farve.
  4. Tag gryden fra varmen.
  5. Pisk et par klumper koldt smør i gryden.
  6. Når disse er blevet bløde, kommes en lille ekstra klump smør i og der piskes videre med piskeris.
  7. Sæt gryden over meget svag varme, mens der stadig piskes.
  8. Tilsæt resten af smørret i små klumper i, efterhånden som de foregående stykker er blevet cremeagtige.
  9. Saucen skal være tyk og elfenbensfarvet ligesom hollandaise.
  10. Tag gryden fra varmen så snart alle smørklumperne er pisket i saucen.
  11. Pisk endnu et øjeblik. Smag saucen til med salt og peber.
  12. Skær squash i lange strimler med en kartoffelskræller og tilsæt den i saucen.
  13. Imens steges kammuslingerne på en varm pande i lidt olie.
  14. Når de er gyldne på begge sider, tages de af panden og krydres med hvidløgsolie, paprika og salt.
  15. Servér med Beurre blanc og pynt med frisk dild.

God appetit

Opskriften er fra Kvickly
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften