Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
4
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Kog hummerhalerne efter anvisning på emballagen i 5-8 minutter.
  2. Afkøl, og pil skallen fra.
  3. Skær hver hale i tre dele.
  4. Skær løg og fennikel i tern.
  5. Varm smør i en gryde, og svits grøntsagerne let, uden at de tager farve.
  6. Tilsæt risene på en gang, og lad dem riste med i et halvt minut.
  7. Risene må heller ikke tage farve, så rør godt rundt.
  8. Rør Noilly Prat i gryden, og lad den koge ind ved jævn varme.
  9. Tilsæt 2-3 dl vand ad gangen, og lad det koge ind, før du tilføjer mere.
  10. Når risene har opsuget al væden og er blevet møre, så vender du kyllingefonden i.
  11. Riv osten, og vend i.
  12. Når osten er smeltet, smager du til med salt og peber og anretter straks risottoen på 6 tallerkener.
  13. Læg hummer og nogle stilke fra fennikel herpå.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften