Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
3.9655172413793
8 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Næring

Energi: 2629 kJ (626 kcal). Kulhydrat: 6 % Protein: 25 % Fedt: 69 %

Sådan gør du

  1. Start med fyldet.
  2. Afdryp tunen, kom den i en stor skål, og findel med en gaffel.
  3. Rør cremefraiche og mayonnaise med tunen.
  4. Hak løget meget fint og vend med tunen.
  5. Hak æggene fint og vend i sammen med kaviar og dild.
  6. Smag til med salt og peber.
  7. Skær det yderste af brødkanten af, læg 2X3 skiver brød på fadet tæt sammen i en rektangel, og smør kanterne med lidt smør som klæbemiddel.
  8. Smør en tredjedel af fyldet ud på brødet. Helt ud til kanten.
  9. Læg 2x3 skiver brød på, og fordel en tredjedel af fyldet på brødet.
  10. Gentag og slut af med et lag brød.
  11. Pak nu lagkagen godt ind i film, så den ikke kan blive tør nogen steder..
  12. Læg et stort skærebræt over og læg noget tungt, for eksempel 4 dåser tomater, på, og lad tårtan ligge i dette pres natten over i køleskabet.
  13. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen og smør ud over lagkagen, også kanterne.
  14. Brødet skal være helt dækket.
  15. Nu skal man i gang med at pynte.
  16. Damp aspargeshoveder møre i letsaltet vand i 1 minut og afkøl helt.
  17. Drys salat på kanterne af lagkagen.
  18. Fordel nu rejer, laks, agurk og citronskiver i et smukt mønster.
  19. Opbevar i køleskab, men tag ud, 30 minutter før den skal serveres.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 23. januar 2009

Dine kommentarer til opskriften