Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Bagt grød med bær og nødder


Alt i ét fad - det bliver ikke nemmere. Ingredienserne er næsten de samme som til en klassisk omgang havregrød, men denne bagte grød er mere fast og næsten kageagtig. Den er smuk på søndagsmorgenbordet eller som en del af en brunch.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Prøv dig frem med andre typer frugt f.eks. æble, pærer eller blommer. Juster mængden af honning, alt efter hvor sød frugten er. Prøv forskellige typer kornflager i den bagte grød i stedet for havregrynene, de bidrager med forskellige tekstur og smag. Bygflager, rugflager eller speltflager fungerer godt.

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 200/185 grader varmluft.
  2. Fordel bærrene i et mellemstort ovnfast fad, og dryp honningen over.
  3. Rør havregryn, honning, mælk, æg, salt, mandler, kardemomme og revet citronskal. Hæld blandingen over bærrene, fordel smørret over, og drys evt. med ekstra mandler.
  4. Bag i 40-45 min., til den er gylden og fast. Server straks, mens den er lun og sprød på toppen.

God appetit

Opskriften er fra Samvirke
Oprettet 16. juni 2015

Dine kommentarer til opskriften