Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Steaks Af springbuk Springbuk er en antilopeart, som lever i Sydafrika. Magert, mørt og meget smagfuldt kød.

Sådan gør du

  1. Del ca. 1/4 af blomkålen i små fine buketter, læg dem i en skål og krydr let med groft salt
  2. Resten af blomkålen skæres i grove stykker –også det af stokken, der er tilbage
  3. Varm 1/2 dl sukker i en gryde, til det er mørk karamel
  4. Kom de grove blomkålsstykker i gryden
  5. Hæld mælken på og derefter vand, så det dækker - Lad simre under låg i ca. 20 minutter
  6. Tag blomkålen op og blend til puré, tilsæt evt. lidt af kogelagen
  7. Smag pureen til med salt, lidt smør og lidt trøffelolie, ca. 2 tsk.
  8. Hæld væden fra de saltede blomkålsbuketter
  9. Hak salatløget og bland det med blomkål, søde oliven (se nedenfor), hakket estragon og ristede mandler
  10. Vend salaten med lidt god jomfruolivenolie, og smag til med citronsaft
  11. Steg kødet ca. 3 min. på hver side ved høj varme
  12. Det er en god ide at lade kødet hvile i ca. 2 min. inden servering
  13. Servér kødet med blomkålssalat og puré, og dryp balsamico rundt på tallerkenen
  14. Søde Oliven: Skyl ca. 250 g sorte oliven rene for eventuelle krydderier, og udsten dem. Kog i 2 dl vand med 50 g sukker, til vandet er væk. Læg oliven på bageplade med bagepapir, og bag ved 130 grader i en time

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften