0
1 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Kog en stor portion kartofler, så har du ekstra kartofler til pålæg og salater

Næring

Energi: 2679 kJ (638 kcal) Kulhydrat 59 % Protein 14 % Fedt 27 %

Sådan gør du

  1. Kartoffelmad:
  2. Skær kartoflerne i skiver
  3. Læg kartoflerne på rugbrødet
  4. Skyl tomat og skær i skiver
  5. Skyld dild og hak den
  6. Kom tomat dernæst et par streger mayonnaise, tomat og dild på brødet
  7. Krydr med salt og peber
  8. Æggemad:
  9. Kom vand i en gryde
  10. Bring vandet i kog
  11. Kog ægget i 7-8 minutter
  12. Pil ægget
  13. Skær ægget i skiver
  14. Skyl tomat og skær i skiver
  15. Skyl timian og hak fint
  16. Læg tomat på rugbrødet
  17. Læg æg, så makrel og drys til slut med frisk timian

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 21. marts 2013

Dine kommentarer til opskriften