0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Gem resten af granolaen til morgenmad eller mellemmåltider

Næring

Energi pr person: 1184 kJ (282 kcal) Kulhydrat: 36 % Protein: 39 % Fedt: 25 %

Sådan gør du

  1. Skyl rabarber og kog til kompot
  2. Hæld skyr i fire tallerkener eller glas
  3. Drys granola over skyren
  4. Pynt med kompot og frisk rabarber
  5. Hjemmelavet granola:
  6. Hak mandlerne groft med en savtakket kniv
  7. Hæld mandler, hasselnødder, solsikkekerner og græskarkerner på en tør stegepande
  8. Rist nødder og kerner til de er gyldne. Fjern stegepanden fra blusset
  9. Hæld havregryn på en anden, tør stegepande
  10. Rist havregrynene til de er gyldne
  11. Tilsæt honning til havregrynene og derefter chiafrø
  12. Lad honningen smelte sammen med havregryn og frø
  13. Fjern stegepanden fra blusset
  14. Lad blandingerne køle af
  15. Bland de to blandinger sammen og tilsæt tørrede bær
  16. Hæld blandingen på bagepapir og kom det i ovnen ved 70 grader i 1 time og 15 til granolaen er tør og sprød

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften