Salat med sprød kål, ost og koldt kød

Miks en lækker salat med rester fra aftensmaden. Smag den grove salat godt til med en dressing, så sætter kun fantasien grænser for indholdet. Opskriften er til to børn og to voksne.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr barn: 2001 kJ (476 kcal) Kulhydrat: 22 % Protein: 34 % Fedt: 44 % Energi pr voksen: 2707 kJ (645 kcal) Kulhydrat: 22 % Protein: 34 % Fedt: 44 %

Sådan gør du

  1. Skyl spidskål, flæk den og skær stokken fra
  2. Snit spidskålen i tynde strimler
  3. Skyl dild og pluk den
  4. Skær osten i tern af 2x2 centimeter
  5. Skær kødet i strimler
  6. Bland en dressing af sennep, citronsaft, rapsolie og honning
  7. Vend kødet i dressingen
  8. Bland kødet med kålen
  9. Smag til med lidt salt og peber
  10. Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen
  11. Pak salaten i bokse og tag med på farten

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften