5
1 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Put resten af bollerne i fryseren. Så har du altid lækre chokoladeboller lige ved hånden

Næring

Energi pr person: 1322 kJ (315 kcal) Kulhydrat: 67 % Protein: 18 % Fedt: 15 %

Sådan gør du

  1. Læg bagepapir på en bageplade
  2. Hak chokoladen groft med en savtakket kniv
  3. Hæld vand i en stor røreskål
  4. Smuld gæren ned i vandet. Rør til gæren er opløst
  5. Tilsæt skyr, salt, rugkerner, fuldkornshvedemel, rugmel og hakket chokolade
  6. Rør godt
  7. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er lind. Ælt dejen godt på røremaskine eller med en elpisker. Dejen er godt klistret
  8. Sæt klatter af dejen på bagepladen med to skeer
  9. Lad bollerne hæve i en time, og gerne længere, et lunt sted
  10. Tænd ovnen på 225 grader varmluft
  11. Bag bollerne i cirka 20 minutter til de er gennembagte. Bank bollerne under bunden, hvis det lyder hult, er de færdigbagte
  12. Lad trekanterne køle af på en bagerist
  13. Server 1 bolle til hver person og 1 glas mælk

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften