0
1 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energi pr person: 1434 kJ (341 kcal) Kulhydrat: 67 % Protein: 19 % Fedt: 14 %

Sådan gør du

  1. Kom lunkent vand i en stor røreskål
  2. Smuldr gæren i vandet og rør til gæren er opløst
  3. Tilsæt olie, grahamsmel, salt, honning og spinat og rør godt
  4. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt til dejen er lind
  5. Ælt dejen godt igennem, gerne på røremaskine
  6. Dæk dejen til med husholdningsfilm og stil dejen til hævning et lunt sted 1 time og gerne længere
  7. Skyl og skræl rødbede og kartofler
  8. Kom rødbede, kartofler og lakridsrod i en gryde, kom vand på til det dækker og kog til de er møre
  9. Lad blandingen køle af
  10. Bland med fromage frais, estragon, lidt salt og peber
  11. Kom bagepapir på en bageplade
  12. Rul dejen ud så den er cirka 17 cm i bredde
  13. Smør fyldet på dejen
  14. Rul dejen sammen til en roulade
  15. Skær dejen ud i skiver så du får 25 snegle
  16. Læg sneglene på bagepladen og tryk dem lidt flade
  17. Lad sneglene hæve i cirka 30 minutter
  18. Tænd ovnen på 185 grader varmluft
  19. Kom sneglene i ovnen og bag dem i cirka 20 minutter
  20. Lad sneglene køle af på en bagerist
  21. Server 2 snegle til hver person og drik et glas mælk til

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften