Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Mini pirogger med røget laks

Små delikate og nemme pirogger. Perfekte til bla en snack i madpakken
4.6
4 pers
40 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

I stedet for nævnte fyld, kan man også bruge kylling, oksekød, grøntsager.. Kun fantasien sætter grænser..
  • Fyld

    • 3 stk
      hårdkogte æg (finthakket)
    • 200 g
      røget skiveskåret laks (skåret fint i tern)
    • 1 bundt(er)
      dild (finthakket)
    • 75/100 g
      Friske spæde spinatblade (finthakket)
    • 175 g
    • 3-4 spsk
      creme fraise 18%
    •  
  • Dej

Sådan gør du

  1. Bland flødeost med creme fraise så der ingen klumper er i. Tilsæt øvrige ingredienser, rør rundt og smag til med peber.
  2. Butterdejen pakkes ud (lad den ligge på bagepapiret) - brug en rund form til at stikke butterdejen ud med.. Str på formen afhænger af hvad str man ønsker sine pirogger i..
  3. Når dejen er stukket ud, ligges en klat af fyldet ca på midten. Fold butterdejen, så den får form som en halvmåne, luk kanterne ved at klemme dem (kanterne) sammen med en gaffel. Pensles med æg.
  4. Bages midt i ovn v 200 gr til de er gyldne.. Smager skønt både som varme og kolde.

God appetit

Opskriften er fra Gitte Maria Henningsen
Oprettet 30. august 2012

Dine kommentarer til opskriften