0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Hasselnødder smager også godt til retten

Næring

Energi pr person: 1991 kJ (474 kcal) Kulhydrat: 41 % Protein: 19 % Fedt: 40 % Energi pr person: 2788 kJ (664 kcal) Kulhydrat: 41 % Protein: 19 % Fedt: 40 %

Sådan gør du

  1. Læg mandlerne på en tør, kold stegepande
  2. Varm stegepanden op og rist mandlerne til de er gyldne
  3. Lad mandlerne køle lidt af og hak dem groft
  4. Skyl kålen, skær stokken fra og snit den meget fint
  5. Skyl dild og pluk den groft
  6. Læg rugbrød på en brødrister og rist brødet på begge sider
  7. Kom sennep i skyr og bland godt
  8. Vend kål, makrel, mandler og dild i dressingen
  9. Smag salaten til med lidt salt og peber
  10. Del salaten i fire portioner, 20 % til hvert barn og 30 % til hver voksen. Server 2 ½ skive rugbrød til hver voksen og 1 ½ skive rugbrød til hvert barn
  11. Pak salaten i bokse og tag med på farten
  12. Spis ristet rugbrød til salaten

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 8. november 2012

Dine kommentarer til opskriften