Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Hvis brødet ikke skal spises med det samme, er det en god idé at putte det i fryseren. Opskriften til Madpakkebrød kan bruges til alle typer madpakkebrød fx sandwichbrød, boller, burgerboller, pizzasnegle og pitabrød.

Sådan gør du

  1. Vær opmærksom på, at der skal være tid til at dejen kan hæve.
  2. Udrør gæren i håndlunkent vand i en stor skål eller et dejfad.
  3. Tilsæt ingredienserne i den nævnte rækkefølge og rør det sammen med en grydeske indtil du ikke kan mere.
  4. Læg dejen ud på bordet og ælt videre med hænderne.
  5. Tilføj hvedemel indtil dejen er blød og glat og slipper hænderne.
  6. Ælt godt og lad dejen hæve 1 1/2 time i en skål med et rent viskestykke over. Del derefter dejen i 12-20 stykker – alt efter hvad de skal bruges til.
  7. Til sandwich er det godt med lidt flade aflange brød.
  8. Til burger skal det være runde store boller og til boller små runde.
  9. Form brødene og læg dem på en bageplade.
  10. Tænd ovnen på 200 grader.
  11. Lad brødene hæve igen en 1/2 times tid og bag så i 15-20 min. ved 200 grader.

God appetit

Opskriften er fra Sæson for god smag
Oprettet 22. august 2011

Dine kommentarer til opskriften