Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Kartoffelsalat med porrer og citron

En rest kogte kartofler kan blive til en dejlig salat. Husk at det skal være faste, små kartofler. Så bliver resultatet bedst.
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Du kan også bruge andre rester af kød, for eksempel skinke, kotelet eller svinekød i tern.

Næring

Energi pr. barn: 1991 kJ (474 kcal) Kulhydrat 33 % Protein 14 % Fedt 53 % Energi pr. voksen: 2567 kJ (611 kcal) Kulhydrat 33 % Protein 14 % Fedt 53 %

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i skiver.
  2. Skyl porre grundigt.
  3. Skær top og bund af porren.
  4. Skær porren i tynde skiver.
  5. Kom kartofler og porre i en skål.
  6. Tilsæt saften fra citronen og rapsolie.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Kom hasselnødder på en stegepande.
  9. Tænd for blusset og rist nødderne til de tager lidt farve.
  10. Hak nødderne groft.
  11. Skyl persille og hak den.
  12. Drys hasselnødder og persille over salaten.
  13. Server med kolde frikadeller.
  14. Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 10. juni 2013

Dine kommentarer til opskriften