Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Del kaninen i mindre stykker.
  2. Smør stykkerne med et godt lag sennep, og læg dem i et ildfast fad.
  3. Fordel smør og læg hvidløgsfeddene ved.
  4. Stilles i en 200 grader varm ovn i 20 min.
  5. Hæld halvdelen af bouillonen ved og steg videre i 30 min.
  6. Hæld væden fra og kog den med resten af bouillonen og piskefløden til den er jævn.
  7. Smag saucen til med sennep, salt og peber.
  8. Server med de hele hvidløgsfed og f.eks. kogte Puy linser og brød.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften