0
1 pers
15 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Næring

Energifordeling pr. 100 g Protein: 7 g - 9% Kulhydrat: 46 g - 64% Fedt: 9 g - 27%
  • Du skal bruge

    • 100 g
      margarine
    • 3 dl
      mælk
    • 25 g
      gær
    • 1 stk
      æg
    • 2,5 spsk
    • 0,25 tsk
      salt
    • 600 g
      hvedemel
  • Fyld

Sådan gør du

  1. Margarinen smeltes og mælken hældes i.

     

    Når mælkeblandingen er fingervarm (37° C) hældes den i en dejskål.

  2. Gæren røres ud og æg, sukker og salt tilsættes.
  3. Melet æltes ind i dejen lidt efter lidt indtil dejen er glat og smidig.
  4. Dejen stilles til hævning under et viskestykke i ca. 45 min.
  5. Dejen rulles ud til en firkant på ca. 30 x 40 cm og fyldet fordeles på dejen.
  6. Dejen rulles sammen fra langsiden.
  7. Enderne foldes ind og brødet efterhæver ca. 30 min.

    Brødet pensles med æg og drysses med sukker.

  8.  

    Bagetid: ca. 40 min. ved 200° på midterste ovnribbe.

God appetit

Opskriften er fra SuperBrugsen
Oprettet 6. juli 2010

Dine kommentarer til opskriften