0
4 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Rist mysli på panden, det gør den ekstra sprød

Næring

Energi pr barn: 4075 kJ (970 kcal) Kulhydrat: 55 % Protein: 19 % Fedt: 26 % Energi pr barn: 5073 kJ (1208 kcal) Kulhydrat: 52 % Protein: 21 % Fedt: 27 %

Sådan gør du

  1. Røget laks på fuldkornstoast:
  2. Rist brødet på begge sider på en brødrister
  3. Smør brødet med smøreost
  4. Læg røget laks på brødet
  5. Skyr med mysli og honning:
  6. Kom skyr i fire glas
  7. Kom mysli på toppen
  8. Hæld lidt honning over
  9. Hjemmelavet saft:
  10. Skræl gulerødder og ingefær
  11. Skyl æblerne, fjern kernehus og skær æblerne i tern
  12. Kør det hele igennem en saftpresser
  13. Server et glas til hver person
  14. Pandekager:
  15. Bland hvedemel, havregryn, fuldkornshvedemel, bagepulver og salt i en skål
  16. Bland honning, rapsolie, kærnemælk og æg i en anden skål
  17. Bland de tørre og våde ingredienser til dejen er glat
  18. Kom lidt smør på en stegepande
  19. Sæt stegepanden på et blus og varm op
  20. Hæld dej på panden og tip rundt, til dejen fylder hele stegepanden
  21. Steg pandekagen til den er gylden på begge sider
  22. Gentag med resten af dejen, der bliver cirka 10 pandekager
  23. Hold pandekagerne varme under stanniol eller i ovnen ved svag varme i ovnen
  24. Server hver pandekage med en spsk marmelade
  25. Del portionen i fire og server med en spiseskefuld marmelade til hver pandekage
  26. Rugbrød med ost:
  27. Server en skive rugbrød med to skiver ost til hver voksen

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 7. november 2012

Dine kommentarer til opskriften