3.2
1 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Brug de frugter du kan lide, og som du har derhjemme. Når vi bruger, hvad vi i forvejen har i køleskab og skuffer, kan vi undgå at smide mad ud. Det er godt for klimaet, når vi undgår madspild. Du kan holde rørægget lun i oven ved lav varme, ca. 70 grader (varmluft).

Næring

Energi: 5059 kJ (1205 kcal). Kulhydrat: 62 % Protein: 17 % Fedt: 21 %

Sådan gør du

  1. Vask hænder
  2. Rist rugbrødet på en brødrister
  3. Del tomaten i to
  4. Hæld lidt olie på en stegepande
  5. Steg tomaten til den er gennemvarm
  6. Pisk æg, mælk og lidt salt og peber sammen i en skål
  7. Varm olie på en stegepande ved middel varme
  8. Tilsæt æggemassen
  9. Rør, til æggemassen er stivnet
  10. Hæld æggemassen på en tallerken, klip purløg over og server med ristet rugbrød, stegt tomat og skinke
  11. Hæld surmælksprodukt i en skål og drys med mysli
  12. Skyl frugten og skær i både eller tern
  13. Lun bollerne i ovnen eller på en brødrister
  14. Del den hele bolle i to og læg pålægschokolade på
  15. Skræl bananen. Skær den i skiver og læg bananskiverne på pålægschokoladen
  16. Læg ost på den halve bolle
  17. Sluk tørsten i et glas juice

God appetit

Opskriften er fra Coop
Oprettet 17. oktober 2011

Dine kommentarer til opskriften