Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Æble i calvados sauce

Æblers syrlighed er god til næsten alt svinekød. Her får de lov at simre bløde i en flødesauce med calvados som smager fantastisk til julefyldt flæskesteg.
0
6 pers

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Sådan gør du

  1. Skær æblerne med skræl i både, og svits dem i smør, uden at de tager farve.
  2. Hæld fløde og æblejuice over, og lad det koge op.
  3. Hæld calvados over, og lad det simre under låg ca. 10 minutter, indtil æblerne er møre.
  4. Smag saucen til med salt, og drys lidt chili- peber over, inden du serverer.
  5. Hvis du vil have en mere intens calvadossmag, kan du stænke lidt ekstra calvados i saucen til sidst.

God appetit

Opskriften er fra Irma
Oprettet 2. december 2010

Dine kommentarer til opskriften