Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!
0
12 pers
400 min

Tilføj til liste

Du skal være logget ind for at kunne tilføje opskrifter til en huskeliste.

Send to friend

You need to login to send this recipe to your friend

Tips til opskriften

Du kan bruge dobbelt gær, lunken vand og erstatte rugmel med hvedemel. Så kan dejen hæve ½ time, formes til boller og hæve yderligere ½ time.

Sådan gør du

  1. Gær og koldt vand udrøres i en skål.
  2. Tilsæt grofrevet æble (gerne revet med skræl). ca. 2 store æbler.
  3. Tilsæt salt, cremefraiche, rugmel og sesamfrø.
  4. Ælt lidt efter lidt ca. 8 dl hvedemel i dejen, til den er glat og smidig.
  5. Dejen hviler tildækket i køleskab mellem 4 og 12 timer.
  6. Del dejen i 24 boller (2 plader), der pensles, pyntes og hæver på køkkenbordet ca. 1½ time.
  7. Bollerne bages i en 200 grader varm ovn ca. 20 min.til de er gyldne.

God appetit

Opskriften er fra Anitasmad
Oprettet 14. oktober 2013

Dine kommentarer til opskriften