Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Rødløg

Anvendelse

Rå løg er skrap kost for smagsløg, næse og øjne. Rødløg er løgets lightudgave, der ikke river så hårdt i tårekanalerne som det gule løg. Løget kan bages, syltes, glaceres, sauteres og bruges til alt, hvad du ellers ville bruge et gult løg til. Det smager mere mildt og sødt end det gule løg. Rødløgets milde smag gør det velegnet i rå udgave. Skær løget tyndt Fælles for alle løg er, at de helst skal skæres tyndt, mængderne skal man være varsom med. Rå løg vil gerne overdøve alle andre råvarer, de spises sammen med. Skal i køleskabet Løgets smukke udseende gjorde stenbiderrogn med rødløg og cremefraiche til en klassiker i 1980’erne. Fine bordeaurøde skiver er smukke på sild og sammen med grønt i salater. Friske løg opbevares bedst i køleskabets grøntsagsskuffe. Indeholder C-vitamin Rødløg har et stort indhold af kalium, kostfibre og C-vitamin Tip: Løgskiverne kan trække med salt i 10 minutter og derefter skylles og knuges. Så bliver de endnu mildere.

Opbevaring

Opbevar rødløg i køleskabet. Tag dem ud af posen og læg dem i en plastikboks, så holder de sig længe.
14 dage
I køkkenskab
3 måneder
I køleskab