Tema

Smagfulde retter med squash

Squash, courgette eller zucchini

... er faktisk bare forskellige navne for den samme grøntsag – næsten i hvert fald! Uanset hvad du ynder at kalde den vandige grøntsag, så kan den bruges i alt fra bagværk til gryderetter. Squash ligner en lidt kortere og tyk agurk, men kødet er mere hvidt og fast end agurkens kød.

Mild smag og mange anvendelsesmuligheder

Squash, aka. courgette aka. zucchini, har en mild, neutral smag og gør sig godt sammen med andre råvarer, der giver lidt mere smag til retten. Du kan spise den rå i fx salater, stege den, dampe den eller tilsætte den i alt fra gryderetter til bagværk for både smag og fugt.

Squash skal ikke i køleskabet

Squash skal ikke i køleskabet, men må gerne lægges et køligt sted. Squash holder sig bedst i temperaturer på 8-10 grader. Den kan holde sig cirka 2 uger.

Læs med her og få vores yndlingsopskrifter med squash ... eller corugette eller zucchini. Ja, kært barn har virkelig mange navne!