Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Ananaskirsebær

Kendetegn

Ananaskirsebær er en lille orangefarvet tropisk frugt.

Anvendelse

I salater eller desserter, kog den til syltetøj eller gelé. Ananaskirsebær har en sød, skarp smag, der smager som en blanding af ananas, passionsfrugt og tomat.

Ernæring

Ananaskirsebær indeholder blandt andet A-vitaminet beta-caroten, og mineralet fosfor.

Sæson

Butikkerne køber dem i udlandet og sælger dem i Danmark hele året.

Opbevaring

Ananaskirsebær bør opbevares ved stuetemperatur indtil de er modne. Herefter kan frugten med fordel lægges i køleskabet for at forlænge holdbarheden. Ananaskirsebær kan fryses. Fjern det lysebrune blomsterbælg før frysning.
10 måneder
I fryser
5 dage
I køleskab