Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Aborre

Kendetegn

Aborre er en ferskvandsfisk. Anvendelse Spis for eksempel aborre stegt, pocheret, kogt, dampet eller bagt.

 

Ernæring

Med et fedtindhold på 1,3 gram pr 100 gram er aborren en mager fisk. Aborre indeholder blandt andet E-vitamin og mineralerne kalium, zink, jod og selen.

Opbevaring

Opbevar aborre så koldt som muligt. Fersk fisk skal opbevares i køleskabet mens frossen fisk skal opbevares i fryseren. Fersk fisk skal tilberedes sammen dag som det er købt. Sørg altid for at den ferske fisk er frisk. Du kan se at fisken er frisk, hvis øjnene er klare og gennemsigtige, gællerne er blodrøde og uden slim, og fisken lugter frisk af hav og tang. Fisk kan med fordel fryses. Optø altid fisk i køleskabet.
6 måneder
I fryser
1 dag
I køleskab

Opskrifter med Aborre