Vi Skal Spise bliver til Coop opskrifter. Nogle af vores opskrifter sender dig videre til vores nye spændende opskrifts side. Håber du kan lide det!

Om Vi skal spise!

 

Vi elsker mad. Al slags mad. Mormormad, morgenmad, kødmad, grøn vegetar-mad, stærk chilimad, sammenskudsmad, søndagsmad og hverdagsmad.

 

Vi elsker gryder, der simrer og sender lange dufte gennem huset, vi elsker at blande dej af mel, gær og vand, ælte, sætte i ovnen og håbe, at resultatet bliver lige så godt som sidst – og helst en lille smule bedre.

 

Vi elsker det, men vi synes også mad kan være en plage. Når den eneste ide, hjernen vil diske op med, er spaghettisovs for tredje gang i ugens løb, når køleskabet er tomt, når tiden er knap og maverne rumler hele familien rundt.

 

I Coop vil vi gerne være med til at forsøde dit madliv og række en hjælpende hånd, når vi kan. God og sund mad er nemlig en af vores mærkesager. Derfor har vi oprettet dette madsite. 

 

Vores madsite, Vi skal spise!, er både til dig, der har en dårlig køkkendag og helst bare vil springe over, hvor gærdet er lavest, og til dig, der er i gang med alenlange køkkenprojekter, hvor det hele skal laves fra bunden. Vi satser på, at det bliver sjovt, og vi inviterer både madnørden, surdejsmutteren, køkkenamatøren, kødtanden og grøntsagsgnaveren med.  Undervejs håber vi, at vi kan være med til at gøre danskerne sundere - og give nogle gode madoplevelser.

 

Vi kan foreløbig byde på...

 

7.000 opskrifter på aftensmad, festmiddage, lækre kager, smukke desserter, forretter, grønne retter, sunde retter og syndige retter. Vi opdaterer hele tiden med nyheder og nye opskrifter fra de bedste opskriftforfattere i Danmark - og du kan bidrage med din egen yndlingsmad. De fleste af opskrifterne kommer fra vores samarbejdspartnere - vi har valgt at samle opskrifter fra nogle af landets bedste kilder. På hver opskrift kan du se, hvem der står bag den.

 

Vores madleksikon, vi løbende udbygger, så du kan blære dig ved middagsbordet med din viden om at rigtig kanel skal komme fra Sri Lanka.

 

Kom og bland dig! Del dine kommentarer og yndlingsopskrifter med os.

 

Fortæl os, hvad du synes - vi lover at lytte og gøre hvad vi kan for, at Vi skal spise bliver din livret på nettet.

 

Se også

 

Kontakt

viskalspise@coop.dk