Boernevenlig aftensmad opskrifter
Pakistansk karry med blomkål og ærter
45 min.
Wokret med hakket kød og broccoli
25 min.
Pasta med grillet laks og citrussauce
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Store rejer i hvidløg, smør og olie
2 t, 20 min.
Linsesalat med urter, bagte porrer, granatæble og feta
Kødboller i stærk tomatsauce
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Koldhævet kartoffelpizza med frisk rosmarin og trøffelolie
Grillet torsk i pakke
Roti Prata
Kylling i rød karry med champignon, broccoli og gulerødder
35 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Oksebov i ovn
3 t, 40 min.
Broccoli-porretærte med mandler
Grøn forårssuppe med broccoli og rugbrødscroutoner
Salat med Thise rav ost
25 min.
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Tomatsuppe
Risotto med svampe
Foccacia med thise øko blue
6 t
Vesterhavsoste-vaffel
45 min.